Doelgroep:

Het starten van een onderneming begint bij een doordacht bedrijfsplan.

Goede-zaak is er om jou, als startende ondernemer te helpen bij het opstellen van jouw bedrijfsplan. Verder biedt Goede-zaak hulp aan gevestigde ondernemers die vragen hebben op het gebied van onder andere marketing, bedrijfsverkoop, financieringsaanvragen, personeel en administratie.

Goede-zaak levert maatwerk zodat jouw vraagstuk opgelost zal worden.

Werkwijze:

Na een uitgebreide telefonische intake maken we een afspraak. Tijdens deze afspraak worden jouw wensen en verwachtingen besproken. Na dit gesprek is duidelijk voor hoeveel uur Goede-zaak ingezet moet worden waarna jij een opdrachtbevestiging krijgt.
Jouw behoefte en vraag staat hierin centraal. Dit kan betekenen dat de Goede-zaak jouw hele bedrijfsplan maakt met jouw input, of fungeert als klankbord.

Daarnaast kan Goede-zaak jou helpen bij onderdelen zoals het oefenen van verkoopgesprekken of het screenen van de website.

Bekijk eerdereĀ cases die succesvol zijn uitgevoerd.

Netwerk:

Goede-zaak heeft een uitgebreid netwerk aan specialisten op diverse gebieden. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring op bancair gebied, waardoor de kans op het verkrijgen van een financiering groter wordt. Uiteraard zal het netwerk voor jou ter beschikking staan.

Tarief:

De kosten zijn afhankelijk van de duur van het traject en jouw persoonlijke vragen.

Contact:

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met

Goede Zaak
Rob Videler
Postbus 1054
2302 bb Leiden
071-5722670
06-48014801

info@goede-zaak.nl
www.goede-zaak.nl

btw nummer
NL1746.84.9888B01

kvk nummer
28102247